Beurs

In ZLDR Luchtfabriek kan je van 10:00 tot 17:00 een bezoekje brengen aan de fotografiebeurs. Er zijn veel standhouders van de partij, die je graag meer uitleg geven over hun aanbod.

De beurs is gratis toegankelijk voor iedereen!

Canon en Profoto

Pascal Vandecasteele is ambassadeur van Canon en Profoto. Hij demonstreert doorlopend materiaal in een fotostudio aan de Canon-stand. Hij toont de mogelijkheden van Profoto-belichting in combinatie met Canon-camera's.

 

Panasonic

Ontdek de verschillende micro four thirds camera's en premium compact camera's van Panasonic.

Sigma

Twijfel je nog over dat ene Sigma-objectief? Je kan het uitproberen aan de Sigma-stand. Een uurtje lang mag je ermee fotograferen. Verken aan de stand ook verschillende cashback-acties!

Opgelet, enkel voor Nikon! 

Nikon

Ben je benieuwd naar de nieuwe Nikon Z Full Frame Systeemcamera's? Probeer ze eens uit aan de Nikon-stand! Ook andere camera's en objectieven kan je uitproberen. Vragen? De Nikon-ambassadrice staat voor je klaar.

Sony

Aan de Sony-stand vind je de Nederlandse Sony ambassadeur en portretfotograaf Brendan de Clerq terug. In een portretopstelling laat hij de verschillende mogelijkheden zien van de Sony camera's. Ontdek de verbluffende Eye focus en de kwaliteit van Sony objectieven en camera's.

Fujifilm

Ioannis Tsouloulis demonstreert op de Fujifilm-stand de verschillende X-camera's en toont hoe je mooie portretten kan maken met een eenvoudige lichtopstelling van een Ledgo-ledpaneel.

Haida

 

Bartok

 

Tamron

Wil je eens een prime-, macro- of telezoomlens van Tamron testen? Dan kan je voor een uurtje op de Tamron-stand een lens uitlenen. Meer dan 20 verschillende objectieven gaan klaarliggen om getest te worden.

Het uitlenen van objectieven kan enkel bij afgifte van een ID-kaart.

Black Eye – upgrade jouw mobiele fotografie

Black Eye biedt de beste accessoires voor meer creatieve en unieke mobiele fotografie en filmproductie. De Black Eye-productlijn heeft een breed scala aan foto- en videografieaccessoires en ondersteunende accessoires.

Black Eye staat voor eenvoudig te gebruiken, universeel en innovatief productontwerp. 

De beste ervaring voor de gebruiker!

Degreef en Partner

Degreef en Partner is verdeler van Leofoto, Lowepro, Billingham, Nissin, Carry Speed en nog een 10-tal andere merken. Ze zijn aanwezig met hun best-sellers!