Beurs

In ZLDR Luchtfabriek kan je van 10:00 tot 17:00 een bezoekje brengen aan de fotografiebeurs. Er zijn veel standhouders van de partij, die je graag meer uitleg geven over hun aanbod.

De beurs is gratis toegankelijk voor iedereen!

Bartok

Wil je graag informatie over verschillende merken? Dan ben je op de beurs steeds welkom aan de stand van Bartok!

Bezoek website

Nikon

Ook bij Nikon kan je terecht voor nieuwigheden en meer informatie. Er worden verschillende camera's en lenzen gedemonstreerd. Materiaal kan aan de stand zelf getest worden. Doorlopend is er een demo rond flitsfotografie aan de hand van een opstelling!

Bezoek website

Fujifilm

Fujifilm nodigt je uit om hun uitgebreide gamma te komen verkennen! Bovendien organiseren ze een workshop fashion shoot met flitslicht. Zeker de moeite waard!

De Fujifilm Abassadors staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Bezoek website

Canon

Canon zal aanwezig zijn met een selectie van zijn objectieven en body's. Een aantal lenzen en camera's kunnen bij afgifte van je identiteitskaart geleend worden.

Canon & trouwfotografie - the perfect match!

Tussen 13:00 en 17:00 vind je huwelijksfotograaf Ronny Wertelaers terug aan de stand van Canon!

Hij stelt kort zijn werk voor en licht enkele aspecten van huwelijksfotografie uit. Je kan vragen stellen over lenskeuze, flitstechnieken,...

Door wie?

"Even voorstelen: Ik ben Ronny, een fotograaf uit Hasselt en hou van reizen en leren. Gedreven door nieuwsgierigheid en zin voor avontuur, hou ik ervan om overal prachtige beelden te maken. Tijdens mijn reis naar Tanzania en Nepal ben ik verliefd geworden op fotografie. Het zit in mijn natuur om mensen blij te maken. Dit drijft mij om altijd beter te doen. Elke keer opnieuw. Ik probeer met hart en ziel, emoties en unieke momenten vast te leggen.  Ik zie mijzelf als een lifestyle, storyteller fotograaf. Mijn stijl van fotograferen kan je omschrijven als romantisch, helder, en tijdloos. Met af en toe een vleugje humor." 

http://www.ronnywertelaers.com/

Bezoek website

Sigma

Sigma is aanwezig met een selectie objectieven voor Nikon. Bij afgifte van je identiteitskaart kan je een objectief testen in en rond het gebouw. Breng dus zeker een geheugenkaart (SD) en/of je camera mee!

Bezoek website

Sony

Arnout Evertse, Sony product specialist en professioneel fotograaf, zal aanwezig zijn met een uitgebreid gamma aan Sony producten en lenzen, die hij prima kan toelichten, zowel aan beginners als aan experts.

Sony camera's en objectieven kan je testen in de fotostudio opstelling, maak een origineel portret in de Sony Studio en maak kans op een 40x60 poster met fotokader, één voor de fotograaf en één voor het model.

Bezoek website

Panasonic

Panasonic stelt graag zijn uitgebreide assortiment lumix camera's aan jullie voor!

Bezoek website

De Beukelaer

Ook dit jaar zal De Beukelaer aanwezig zijn. Op de stand kan je objectieven van Tamron uitproberen en even lenen (bij afgifte ID-kaart). Er zullen verschillende producten van Hähnel getoond worden zoals duoladers, softboxen, accu's en flitsers. Zoek je nog een rugzak of draagtas? Lowepro heeft het allemaal!

Tamron

Tamron is aanwezig met een selectie objectieven. Bij afgifte van je identiteitskaart kan je een objectief testen. Breng dus zeker je camera mee!

Fotografieboeken / Signeersessie

Koen De Langhe stelt je graag voor aan zijn fotografieboeken 'Fotogeniek Vlaanderen, 125 toplocaties voor de natuur- en landschapsfotograaf', 'Mooiste kastelen in Vlaanderen' en 'Op café in Vlaanderen'.

Siska Vandecasteele staat paraat met haar boek 'Forain, Kaffers en Boerin'.

Ook Ingrid Vekemans laat je graag kennis maken met haar boek 'SAFARI! - De Essentie'.

 

Servix

Servix is de trotse verdeler van merken zoals Sekonic, Cambo, Lastolite, Pocket Wizard en zo veel meer.

Tombola

Aan de stand van CVO De Verdieping kan je weer deelnemen aan een heuse fotografie tombola! Je maakt kans op deze prijzen:

  • 1 x 1 waardebon van 300 euro van Bartokshop
  • 3 x 1 waardebon van 100 euro van Bartokshop
  • 2 x 1 waardebon van 50 euro van Bartokshop
  • 1 gratis module in de opleiding fotografie van CVO De Verdieping
  • 1 boek van Koen De Langhe – De Mooiste Kastelen van Vlaanderen
  • 1 boek van Siska Vandecasteele– Forain, Kaffers en Boerin.

Een lotje koop je voor 2 euro, drie lotjes voor 5 euro.

 

VDH

VDH photo supplies is de leverancier van merken zoals Nissin, lumiquest, tamrac, Kenko. Bij hen kan je terecht voor flits accessoires, tassen, filters, achtergrondrollen en veel meer.

Landschap VZW

Eén van de doelstellingen van Landschap vzw is de publieke opinie duidelijk maken hoe belangrijk het is om inspanningen te leveren voor het behoud van onze inheemse biodiversiteit, de verrassende verscheidenheid van planten en dieren, landschappen en ecosystemen die ons omringen. Pakkende beelden zeggen daarbij vaak meer dan duizend woorden.